Beschrijving accomodaties Casa MiYo:

B&B kamer

Onze ruime B&B kamer bevindt zich op de eerste verdieping van Casa MiYo. De kamer is voltooid in 2018. In deze sfeervolle kamer vindt u een ruim 2 persoonsbed gedekt met linnengoed, nachtkastjes, kledingkast, eettafel met 2 stoelen en een ventilator. Daarnaast beschikt u op uw kamer over een koelkast, koffie apparaat, waterkoker, servies en bestek. D.m.v. een schuifdeur bereikt u uw privé badkamer met douchecabine, wastafel, toilet en handdoeken. Alle ramen zijn voorzien van horren en volledig verduisterende luiken.
In de B&B kamer kan eventueel een bed bijgeplaatst worden tegen een vergoeding.

Appartement Olive

Appartement Olive bevindt zich op de eerste verdieping van Casa MiYo. U komt binnen in de keuken annex woonkamer. De keuken is uitgerust met een koelkast, koffie apparaat, waterkoker, gasfornuis, kleine oven en gootsteen. Daarnaast beschikt u over kook- en bakpannen, servies, bestek, theedoeken, garde, opener en nog veel meer. In deze ruimte staat ook de eettafel met 4 stoelen. D.m.v. een schuifdeur bereikt u de badkamer met douchecabine, wastafel, toilet en handdoeken.
Via een deur komt u in de slaapkamer. Hier bevindt zich een 2 persoonsbed gedekt met linnengoed, kledingkast en een stapelbed met een lade eronder. In de ruimtes heeft u de beschikking over verschillende ventilatoren. De ramen van appartement Olive zijn voorzien van horren en volledig verduisterende luiken.

Appartement Uccelli

Appartement Uccelli bevindt zich op de eerste verdieping van Casa MiYo. U komt binnen in de gang  voorzien van kapstok en grote spiegel. Vanuit hier heeft u toegang naar de keuken annex woonkamer, badkamer en slaapkamer. 
De keuken is uitgerust met een koelkast, gasfornuis, koffie apparaat, waterkoker, kleine oven en gootsteen. Daarnaast beschikt u over kook- en bakpannen, servies, bestek, theedoeken, garde, opener en nog veel meer. In deze ruimte staat ook de eettafel met 4 stoelen. In dezelfde ruimte bevindt zich een uitschuifbaar 2 persoonsbed welke u ook als bank zou kunnen gebruiken.  Via deze ruimte kunt u via de deuren het eerste ruime balkon bereiken.
De ruime badkamer is uitgerust met een douchecabine, wastafel, toilet en handdoeken.
In de aparte, ruime slaapkamer bevindt zich een 2 persoonsbed gedekt met linnengoed, nachtkastjes en een kledingkast. In de slaapkamer bevinden zich de deuren naar het tweede ruime balkon. In de ruimtes heeft u de beschikking over verschillende ventilatoren. De ramen en buitendeuren van appartement Uccelli zijn voorzien van horren en volledig verduisterende luiken.
In appartement Uccelli kan tot 1 extra bed geplaatst worden tegen een vergoeding.

Tel: 0031 681361050 /

        0039 3518588113

CONTACT

Contrada da Montecucco 12, Carassai, 63063 Ascoli Piceno,           / 

Le Marche, Italy  

Coördinaten: 43.03399  /  13.66587

© 2018 Casa Miyo

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon