IMG-4295.jpg


Al bijna 10 jaar dromen wij ervan om naar het buitenland te verhuizen. Een plek te vinden die ons aanspreekt en natuurlijk onze gasten.

Per toeval zijn wij in Le Marche terecht gekomen.
Via internet is onze zoektocht begonnen en vonden wij een camping die te koop werd aangeboden. Een afspraak gemaakt en kort daarna zaten wij in het vliegtuig richting onze droom. Aangekomen heb je niet “het” gevoel. Daarentegen sprak de regio ons erg aan. Het gevoel van rust, authentiek Italië, de Adriatische kust, geen massatoerisme en de mooie landschappen en natuur.  Allemaal criteria waar onze gasten een echt vakantiegevoel van krijgen. Na zo’n ongeveer 25 huisbezichtigingen en meerdere keren in Italië geweest te zijn vonden wij in Januari 2016  ons Casa MiYo.
We wisten het gelijk, hier willen wij wonen !

 

En wie zijn dan die “wij” ?

Michou heeft na de koksschool 10 jaar in verschillende horecazaken in de keuken gestaan. Een geweldig vak maar hij wilde ook weer iets anders. Terechtgekomen in de installatietechniek en heeft daar zijn 12.5 jarig jubileum net niet gehaald.
Elsira heeft sinds haar opleiding op zorggebied heel veel plezier beleefd met het werken met mensen met verstandelijke en psychiatrische problematiek. Zowel op de woongroep als bij dagbesteding.
Yonah is onze zoon die  aan zijn tienerjaren is begonnen. Helemaal gek van voetbal. En altijd in de weer in en rond ons huis. Lekker ravotten tussen de olijf- en fruitbomen of hij neemt een plons om even af te koelen in het zwembad.  
Sky is gevonden langs de weg als kleine pup en we konden haar natuurlijk niet laten liggen. Ondertussen is deze wildebras een niet weg te denken lid van ons gezin.


Wij hopen jullie snel te mogen ontmoeten in Le Marche bij Casa MiYo !


 Ciao, Michou, Elsira en Yonah

 

Yonah en Sky.jpg