ALGEMENE REGELS:

Aankomst/ Vertrek:

Aankomst is mogelijk vanaf 14.00 uur. Op de dag van vertrek kunt u uitchecken tot 10.00 uur.

Parkeren:

Parkeren van uw voertuig dient uitsluitend te gebeuren op de aangewezen plekken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afval:

In Italië wordt afval gescheiden. Hier wordt ook streng op gecontroleerd. Wanneer u op de camping staat, dient u al uw afval zelf te deponeren in de daarvoor bestemde afvalbakken aan het begin van de straat. Voor de appartementen brengen wijzelf het plastic, glas en papier weg. Uw restafval dient u zelf te deponeren in de daarvoor bestemde container.

Zwembad:

Gebruik van het opzetzwembad is op eigen verantwoordelijkheid. Kinderen dienen onder toezicht van een volwassenen te staan wanneer zij zich in het zwembad bevinden.

WIFI:
Wifi is alleen rondom het huis aanwezig. De verbinding is niet geschikt om televisie, films en/ of series te streamen.

Koelkast:

Onze huurtenten hebben de beschikking over een eigen koelkast. Al onze andere campinggasten kunnen gebruik maken van de algemene koelkasten. Wij vragen u om hier netjes mee om te gaan zodat de gasten die na u komen er ook plezier aan kunnen beleven.

Elektrische apparaten:

In de ruimte waar de koelkasten staan, heeft u stroom tot u beschikking. Hier kunt u uw telefoons, ipad e.d. opladen. Maakt u gebruik van een koffiezetapparaat, waterkoker e.d. dan dienen deze wel geschikt te zijn voor campingstroom.

Rust:

Tussen 21.00 en 09.00 uur verwachten wij dat men rekening houdt met degenen die graag vroeg willen gaan slapen en/of uitslapen.

Sanitair gebouw:

Begeleid jongere kinderen a.u.b. bij het gebruik van het sanitair. Het sanitair gebouw is geen speelplaats voor kinderen.

Ligbedden:

U mag geen ligbedden reserveren/vasthouden door uw handdoek hierop te leggen.

Barbecue:

Het gebruik van een bbq op gas is toegestaan. (Alleen rondom het huis.) Gebruik van andere bbq kan mits u in de directe nabijheid een emmer water heeft geplaatst. Op last van de brandweer kan het voorkomen dat bbq gebruik totaal verboden is. U heeft de mogelijkheid tot het huren van een bbq @ Casa MiYo.

Vuurkorf:

Deze zijn niet toegestaan.

Honden:

Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. Wij vragen hier een vergoeding voor per dag. Uw hond wordt buiten de camping uitgelaten en ook daar dient u de ontlasting van uw hond op te ruimen. Uw hond mag niet alleen gelaten worden voor langere tijd (zeker niet in een tent) en uw hond mag andere gasten geen overlast bezorgen.

Bezoekers:

Bezoekers dienen vooraf en in overleg aangemeld te worden.

Logees:

Logees dienen vooraf en in overleg aangemeld te worden. Voor logees hanteren we het campingtarief.

Aansprakelijkheid:

De eigenaar is niet aansprakelijk voor een ongeval, diefstal of schade op zijn terrein. De eigenaar is niet aansprakelijk voor gevolgen van extreme weersinvloeden of andere vormen van overmacht.

Onderhoud:

Het is niet toegestaan op het terrein te graven, bomen te kappen, struiken te snoeien, antennes te plaatsen, omheiningen of afscheidingen aan te brengen, dan wel bouwwerken of andere voorzieningen van welke aard dan ook bij, op, onder of om het kampeermiddel te plaatsen zonder toestemming van de eigenaar.

Aanbetaling:

Reserveringen worden pas definitief wanneer voldaan is aan de betalingsvoorwaarden. Dit houdt in dat er binnen 2 weken na aanvraag 50% van de huursom aanbetaald dient te zijn. In onze factuur waar vermeld staat dat u een aanbetaling dient te voldoen staat een verwijzing naar de algemene voorwaarden. Wij gaan er vanuit dat u deze voor het betalen van uw aanbetaling heeft doorgenomen en akkoord bent hiermee.

Voor reserveringen voor 2021 geldt:

Aanbetaling van 50% uiterlijk 3 weken voor aankomst betalen.

Wanneer door Covid-19 het niet mogelijk is te reizen na uw aanbetaling en voor uw aankomst dan word uw aanbetaling omgezet naar een voucher.  Deze voucher kunt u op een later tijdstip gebruiken voor een bezoek @ Casa MiYo. We zullen dan contact met u opnemen.

Restitutie:

Casa MiYo restitueert geen al aanbetaalde bedragen. Voor onvoorziene gebeurtenissen dient u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. De daarin geldende voorwaarden zijn dan op uw persoonlijke situatie van toepassing.

 

Borg:

Voor onze verhuuraccommodaties vragen wij borg. Wij voelen ons hier, jammer genoeg, toe verplicht na vervelende ervaringen. Borg dient contant bij aankomst te worden overlegd. Op de dag van uw vertrek krijgt u, na controle van uw accommodatie, uw borg contant terug.

Schade: 

Wanneer er onherstelbare schade aan eigendommen worden aangebracht, zijn wij genoodzaakt hier kosten voor in rekening te brengen. Wanneer u borg betaald heeft, zal het hiermee worden verrekend.

59 (1).jpeg
45.jpg