top of page
Nederlands:

Coronaproof voor een veilige vakantie

Ook het aankomende seizoen gaan we gasten hartelijk ontvangen, maar wel op gepaste afstand. Onze accommodatie is kleinschalig en heeft een riante tuin met zwembad. ( vanaf zomer 2022 hebben we een ingegraven zwembad)

We zijn extra alert op hygiëne om de eventuele kans op besmetting van het COVID-19 virus zo klein mogelijk te maken. En uiteraard nemen we alle veiligheidsvoorschriften in acht en gaan dat duidelijk communiceren naar onze gasten.

Hiermee bieden we een veilige accommodatie en doen er alles aan om u een fijne vakantie te verzorgen met alle aandacht zoals u die van ons gewend bent.

Voor Casa MiYo hebben we een protocol opgesteld waarin de maatregelen zijn opgenomen die door de provincie in de vorm van deze Corona richtlijn zijn opgesteld. Wanneer hier wijzigingen in optreden, gaan we deze direct verwerken.

Algemene Corona voorschriften

De maatregelen gaan samen met de algemene al bekende voorschriften:

            *          Was regelmatig je handen met zeep.

            *          Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

            *          Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze in een prullenbak.           

            *          Houd voldoende afstand van elkaar.

Aankomst na de reis

Wij vragen u om eerst uw handen te desinfecteren. We zullen hierbij de afstand van 1m zoveel mogelijk respecteren.

Voor de verplichte registratie wordt u vooraf gevraagd een kopie van het identiteitsbewijs toe te sturen. U wordt geïnformeerd over een ‘Immuni’ App en hoe u die kunt downloaden (op vrijwillige basis).

Binnen de accommodatie word je geacht om de onderlinge afstand met andere gasten (niet familie zijnde) van 1m te respecteren.  

De kamers 

Bij wisseling van gasten worden de kamers natuurlijk schoongemaakt. De kamers worden uitgebreid geventileerd en er worden persoonlijke beschermingsmiddelen gebruikt. Bij het schoonmaken zullen we extra aandacht geven aan de oppervlakten die vaak aangeraakt worden. Tijdens een kamerwissel wordt de kamer ontsmet.

Bij het verschonen van de handdoeken (halverwege verblijf van een week)  en verwisselen van het beddengoed (1x per week bij verblijf van langer dan een week) zullen wij ook persoonlijke beschermingsmiddelen dragen.

Er wordt speciaal aandacht gegeven aan desinfecterende schoonmaakmiddelen, het wassen op hoge temperaturen van badhanddoeken en bedlinnen. Decoratieve kussens of vloermatten worden zoveel mogelijk verwijderd.

Het is raadzaam om de kamer zoveel mogelijk te ventileren.

Algemene ruimten

Bij de entree en in de gang staat desinfectiegel. Voor het betreden van algemene ruimtes gebruik je deze gel. De algemene ruimtes, trapleuningen en deurbeslag worden dagelijks schoongemaakt. Houd rekening met elkaar en voldoende afstand (1 m) bij het betreden van trappen en algemene ruimten.

Loop niet op blote voeten en gebruik zoveel mogelijk slippers in en om de accommodatie.

Ontbijt

We serveren het ontbijt per kamer op het buitenterras of wanneer het fris is op uw eigen kamer.  Hierbij houden we rekening met een onderlinge afstand van 1m. Voor het ontbijt was je je handen met zeep of gebruik je desinfectie gel.

Zwembad

Het zwembad kan worden gebruikt. Er mogen maximaal 4 personen tegelijk in het zwembad

(m.u.v. gezinsleden) U dient de afstand van 1m te bewaren. U mag alleen het water in wanneer u eerst hebt gedoucht. 

 

Het is verplicht om de aanwezige matjes welke op de kamer liggen te gebruiken voor uw ligbed met daarop samen uw handdoek. De matjes zullen bij wisseling van gasten worden ontsmet.

De buitenmeubels mogen verplaatst worden. Wel dient u er voor te zorgen dat de meubelen op een minimale afstand van 2 meter van andere gasten dienen te staan. (m.u.v. gezinsleden) De minimale afstand tussen de bedden zal niet minder zijn dan 2 meter.

Het water van het zwembad wordt volgens de voorschriften dagelijks gecontroleerd en voorzien van de nodige supplementen.

Heeft u gezondheidsklachten?

Wanneer u koorts en symptomen van luchtweginfectie hebt (droge hoest, koorts, keelpijn, ademhalingsmoeilijkheden), moet dit direct worden gemeld aan de eigenaar van de accommodatie. Deze is verplicht een huisarts in te schakelen.

Casa MiYo probeert volgens dit protocol alle regels na te leven die door deze provinciale richtlijnen worden voorgeschreven. Casa MiYo is echter niet verantwoordelijk voor eventueel afwijkend gedrag van individuele gasten.

Le Marche:

In Le Marche hoeft u wanneer u buiten bent geen mondkapje te dragen wanneer u een afstand van 1 meter kunt bewaren. Wel dient u een mondkapje te dragen in de supermarkt, musea en winkels. 

In het restaurant kunt u op uw stoel zitten zonder mondkapje maar wanneer u naar het toilet moet, zult u uw mondkapje op moeten doen.

Op de stranden zullen de strandbedden met parasols 5 meter uit elkaar staan. ( als gezin zijnde zit u natuurlijk bij elkaar )  Waarschijnlijk zult u strandbedden moeten reserveren. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de drukte op het strand.

Vrije stranden  zijn open en u kunt hier met uw eigen handdoek  of stoel gaan liggen. Wel dient u 2 meter afstand te houden  met uw handdoek of stoel van uw mede strandgenoten.

 

Zonder risico een zomervakantie boeken?

U kunt bij ons reserveren waarbij de aanbetaling ( 50% van totaal bedrag  )uiterlijk kan worden voldaan 3 weken voor aankomst. Zo kunt u de laatste adviezen afwachten m.b.t. het reizen naar Italië. (Dit geldt voor reserveringen welke worden gemaakt voor boekingen in 2022) Hierna treden onze algemene voorwaarden in werking. 

coronaproof
60.jpg
bottom of page