​​
 
 
 
 
 
 
 
 
 
U kunt rechtstreeks boeken bij Casa MiYo via het boekingssysteem voor de appartementen en de B&B kamer. U hoeft nog niet te betalen. U krijgt u uw rekening opgestuurd via de mail waarin u wordt gevraagd het bedrag te voldoen  volgens de betalingsvoorwaarden van Casa MiYo.
  • De getoonde prijzen zijn voor appartement Uccelli en Olive voor 4 personen en de B&B kamer voor 2 personen.
  • Alléén appartement Uccelli en de B&B kamer hebben de mogelijkheid tot het plaatsen van 1 extra bed.  Wanneer u graag een extra bed geplaatst wilt hebben in één van deze accommodaties dient u dit aan te geven in een aparte mail na het maken van uw boeking. Een extra bed: 5 euro per dag, babybed / kinderstoel: 2,50 per dag. Bij een verblijf van 7 nachten: 12,50 euro voor babybed / kinderstoel.
  • Honden zijn welkom. Wij vragen een bijdrage van 25 euro per week of een gedeelte van de week hiervoor.
  • Casa MiYo vraagt een borg van 100 euro bij aankomst voor de appartementen en van 50 euro van de B&B kamer. Wij voelen ons, jammer genoeg, hiertoe genoodzaakt vanwege  vervelende ervaringen. Borg dient contant bij aankomst betaald te worden en krijgt u op de dag van vertrek weer terug. (na controle van uw appartement of B&B kamer)
 
Houd er rekening mee dat deze kosten nog bovenop de getoonde huurprijs komen.
 
In het hoogseizoen  geldt een minimum huurperiode van 3 dagen voor de appartementen en de B&B kamer
 
Vul uw gegevens hieronder in om prijzen, beschikbaarheid en rechtstreeks boeken te kunnen bekijken.
36.JPG