top of page
Gratis voorzieningen Casa MiYo:

 

Zwembad:

Opzetbad met een diameter van 5m. Voor de gasten van Casa MiYo beschikbaar in het hoogseizoen.

Ligbedden:

Voor onze gasten zijn er heerlijke ligbedden beschikbaar.

Buitenmeubilair:

Onze gasten van de appartementen en B&B kamer hebben een tafel met stoelen en parasol tot hun beschikking. U bent vrij om deze te verplaatsen. Het is niet de bedoeling dat campinggasten hier gebruik van maken.

Voor de campinggasten hebben wij aparte zitjes gereserveerd.

WIFI:

Beschikbaar voor de gasten van Casa MiYo. Let wel: de verbinding is niet geschikt voor het streamen van films e.d.

Voor de kids:

Keuze uit diverse binnen- en buitenspellen, trampoline, basket, voetbalgoaltjes e.d. Tevens kunnen de kids op het terrein hutten bouwen, verstoppertje spelen en nog veel meer. Daarnaast hebben wij voor onze jongere gasten veel speelgoed tot beschikking.

Bibliotheek:

Voor de leesliefhebbers is er de keuze uit vele boeken. Let wel: deze boeken zijn te leen en blijven eigendom van Casa MiYo.

Wij vragen u zorgvuldig met de boeken om te gaan zodat onze gasten na u ook kunnen genieten van deze service.

 

Parkeren:

Gratis parkeren op eigen terrein

 
 
Voorzieningen tegen kleine vergoeding bij Casa MiYo:
108137411.jpg
FB_IMG_1547267220322.jpg
41.jpg
46_edited.jpg

Serveren van drankjes:

U kunt verschillende drankjes zoals water, cola, wijn en bier  e.d. krijgen in onze casa. Dit zullen we de ene keer serveren, een andere keer kunt u dit zelf uit de koelkast nemen en aftekenen op uw lijstje. 

Barbecue:

U heeft de mogelijkheid tot het reserveren van een bbq. Let wel: u dient zelf te zorgen voor kolen en aanmaakblokjes.

Casa MiYo vraagt 2,50 euro voor het gebruikmaken van de bbq.

Bijplaatsen extra bed:

Casa MiYo vraagt voor het bijplaatsen van een extra bed een vergoeding van 5 euro per nacht. Het is niet overal mogelijk  een bed bij te plaatsen. Wanneer dit mogelijk is, staat dit beschreven. Wanneer men een extra persoon boekt bovenop de normale bezetting dan betaald men tevens 5 euro per nacht extra. Kosten voor extra persoon met bed zijn dan 10 euro per nacht extra. ( Normale bezetting Uccelli is 4 personen, Olive is 4 personen en B&B kamer is 2 personen)

Bijplaatsen babybed of kinderstoel:

Casa MiYo vraagt hiervoor een vergoeding per onderdeel van 2,50 euro per dag. Bij een verblijf van 7 nachten: 12,50 euro per onderdeel.

Gebruik wasmachine:

Casa MiYo vraagt een vergoeding van 5 euro voor het draaien van een was. Dit is incl. wasmiddel.

Ontbijt:

U  heeft de mogelijkheid tot het bijboeken van ontbijt in uw appartement. Elke dag zorgt Michou voor een extraatje. (verrassing van de chef) Wij vragen hiervoor  6,50 euro p.p. U dient dit wel van te voren aan te geven. Kinderen tot 4 jaar gratis. Bij de B&B kamer is het ontbijt inbegrepen bij de prijs wanneer u via deze site heeft geboekt.

Stokbroodservice:

Voor de campinggasten hebben we elke ochtend  vers gebakken stokbroden. U dient deze de dag van te voren te bestellen voor 17.00 uur.

Meebrengen hond:

Casa MiYo laat onder bepaalde voorwaarden honden toe in de accommodatie. Vermeld in ons contactformulier wanneer u van plan bent om met uw hod te komen.

Casa MiYo vraagt per week of een gedeelte van de week  een vergoeding van 25 euro.

Diner Hoogseizoen:

Tijdens het hoogseizoen zullen er verschillende Italiaanse avonden zijn. Denk hierbij aan o.a. zelfgemaakte pizza's uit onze hout-gestookte pizza oven. U kunt zich hiervoor ter plaatse in te schrijven.

Diner buiten het hoogseizoen:

Diner dient via de mail aangevraagd te worden. Wij serveren niet standaard  avondmaaltijden in onze casa.  In overleg is van alles mogelijk. Ook misschien fijn om te weten is dat Michou jarenlange ervaring heeft als kok in Nederland.

Verwarming:

Voor de koudere dagen en nachten heeft Casa MiYo een gaskachel te huur. Dit tegen een vergoeding van 5 euro per dag.

Belangrijke voorzieningen in de buurt van Casa MiYo:
IMG-4372.JPG

Binnen een straal van 4 kilometer van Casa MiYo bevindt zich een grote supermarkt, verse bakker, barretjes, pizeria en een pinautomaat.

Routebeschrijving naar Casa MiYo:

U kunt op verschillende manieren reizen naar Casa MiYo. We hebben voor u de mogelijkheden hieronder beschreven.

Motorvoertuig:

Voer de volgende coördinaten in op uw Tom Tom/ Routeplanner enz. :
Coördinaten: 43.0339  / 13.6657 

Vanaf Ancona (Italië) volgt u de A14 richting Pedaso. U neemt de afslag Pedaso welke u volgt richting Carassai. Na ongeveer 19 km. gaat u links de berg op richting Carassai. Bovenop de berg kunt u 2 richtingen op. Links is naar Carassai en rechts is naar Montalto. U neemt de weg naar Montalto. Hier gaat u de eerste weg weer rechts en blijft de weg volgen totdat u bij een t-splitsing komt. hier pakt u de linkerkant. U ziet aan uw linkerkant uw bestemming: Casa MiYo.

Vliegtuig:

Vliegen naar en van Ancona:

De goedkoopste aanbieder welke vluchten aanbiedt is Ryanair.

Van Brussel, Charleroi naar Ancona en vice versa het gehele jaar door.

Van Düsseldorf, Weeze Naar Ancona en vice versa van maart  tot en met oktober.

Vliegen naar en van Pescara:

Van Brussel, Charleroi naar Pescara en vice versa het gehele jaar door.

Van Düsseldorf, Weeze Naar Pescara en vice versa van maart  tot en met oktober.

Vanuit hier kunt u een auto huren of evt. met de trein naar Pedaso reizen. Casa MiYo kan u tegen een vergoeding ophalen en terugbrengen naar het treinstation in Pedaso. Ook kunnen wij uw fietsen meenemen.

Trein :

Ancona - Pedaso:

Direct naast de terminal van het vliegveld is het treinstation, Castelferretti, waar u op de trein naar Ancona stazione kunt stappen.
Wanneer u op Ancona stazione (centraal) bent aangekomen, kunt u de trein pakken naar Pedaso. Kosten per persoon liggen rond de 8 euro. Voor actuele kosten, aankomst- en vertrektijden raadpleeg de website van Trenitalia. De reis van het vliegveld naar Pedaso bedraagt ongeveer 80 min. 

Van Pedaso naar Casa MiYo ongeveer 15 min.

 

Pescara- Pedaso:

U kunt alleen per bus van het vliegveld naar stazione Pescara om hier de trein naar Pedaso te nemen. Kosten per persoon liggen rond de 12 euro. Voor actuele kosten, aankomst- en vertrektijden raadpleeg de website van Trenitalia. De reis van het vliegveld naar Pedaso bedraagt ongeveer 100 min. Van Pedaso naar Casa MiYo ongeveer 15 min.

80.jpg
bottom of page